Kadonneet sisarukset löysivät toisensa – Tinderin kautta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erik De Vries ja Josephine Egberts ovat sisarukset, jotka erotettiin toisistaan heidän vanhempiensa avioeron seurauksena vuonna 1999. Erik muutti kaksoisveljensä ja isänsä kanssa Belgiaan, kun taas Josephine jäi asumaan äitinsä kanssa Hollantiin.

Nyt sisarukset ovat kuitenkin löytäneet toisensa yllättävällä tavalla. 24-vuotias Erik muutti vuonna 2008 takaisin Hollantiin, ja ryhtyi käyttämään Tinder-deittisovellusta. Eräänä päivänä 22-vuotias Josephine tuli hänen Tinder-parikseen. Kaksikko ei tiennyt vielä tässä vaiheessa olevansa sisaruksia, sillä sovellus ei paljasta ihmisten sukunimiä.

Erik kertoo Datingsitekiezen.nl-sivustolle epäillysten heränneen siinä vaiheessa, kun selvisi että kummallakin on sisaruksia, joihin he eivät ole olleet vuosiin yhteydessä. Lopulta kaksikko tapasi Tilburgissa sijaitsevassa kahvilassa. Tässä vaiheessa Erikin ja Josephinen sukulaisuus varmistui.

– Kun näin Erikin, kaikki oli yhtäkkiä erittäin selvää. Oli upeaa nähdä oma veriveljeni jälleen 16 vuoden jälkeen, Josephine kuvailee yllättävää jälleennäkemistä.