Priscilla Presley karmaiseva näky – näinkin kasvonsa voi tuhota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Elvis Presleyn leskenä tunnetuksi tullut Priscilla Presley on itse tehnyt uraa muun muassa mallina, kirjailijana ja näyttelijänä. Mies ja alaston ase -komedioita ja alkuperäistä Dallas-sarjaa tähdittänyt 69-vuotias kaunotar tunnetaan myös lukuisista kauneusleikkauksistaan.

Kuten Hollywoodissa on saatu huomata, kauneusleikkaukset eivät läheskään aina tuota kaunista lopputulosta. Presley on nykyisin siitä malliesimerkki, sillä hänen suorastaan pelottavan luonnottomat kasvonsa eivät ole kovin mieltäylentävä näky. Entinen kaunotar olisi varmasti upeampi näky ilman lukemattomia kauneusleikkauksiaan.

Priscilla Presley pitää tytärtään Lisa Marie Presleytä parhaana ystävänään. Lisa Marien mieshistoria on kiinnostava, sillä hän on ollut naimisissa laulaja Danny Keoughin, poptähti Michael Jacksonin ja näyttelijä Nicolas Cagen kanssa. Naisen 25-vuotias Riley Keough -tytär on myös päässyt julkisuuden valokeilaan kokeilemalla siipiään mallimaailmassa. Pari vuotta sitten Priscilla pokasi itseään 27 vuotta nuoremman televisiotähti Toby Anstisisin.