Stara Priscilla Presley

Viihdeuutiset

Tom Jones ja Priscilla Presley yhdessä – superjulkkisten liitto tulossa?

Laulaja Tom Jonesin pitkäaikainen elämänkumppani Linda Woodward menehtyi viime vuonna syöpään. Pari oli naimisissa 59 vuotta. Nyt ikivihreitä hittejä esittänyt ”Walesin tiikeri” on iskenyt silmänsä Elvis Presleyn leskeen.

The Sun uutisoi 76-vuotiaan Tom Jonesin ja 71-vuotiaan Priscilla Presleyn tapailevan toisiaan romanttisessa mielessä. Priscilla on ollut veteraanilaulajan tukena vaikeina aikoina vaimon menehdyttyä. Kaksikon lähipiiristä kerrotaan, että vaikka parin välillä säkenöi, ottavat he rauhallisesti suhteessaan.

Priscilla ja Tom ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Tom Jones on usein maininnut olleensa legendaarisen Elviksen hyvä ystävä. Kaksikko illallisti äskettäin West Hollywoodin maineikkaassa Craig’s -ravintolassa.

Splash
Splash
Splash
Viihdeuutiset

Priscilla Presley karmaiseva näky – näinkin kasvonsa voi tuhota

Rocklegenda Elvis Presleyn leskenä tunnetuksi tullut Priscilla Presley on itse tehnyt uraa muun muassa mallina, kirjailijana ja näyttelijänä. Mies ja alaston ase -komedioita ja alkuperäistä Dallas-sarjaa tähdittänyt 69-vuotias kaunotar tunnetaan myös lukuisista kauneusleikkauksistaan.

Kuten Hollywoodissa on saatu huomata, kauneusleikkaukset eivät läheskään aina tuota kaunista lopputulosta. Presley on nykyisin siitä malliesimerkki, sillä hänen suorastaan pelottavan luonnottomat kasvonsa eivät ole kovin mieltäylentävä näky. Entinen kaunotar olisi varmasti upeampi näky ilman lukemattomia kauneusleikkauksiaan.

Priscilla Presley pitää tytärtään Lisa Marie Presleytä parhaana ystävänään. Lisa Marien mieshistoria on kiinnostava, sillä hän on ollut naimisissa laulaja Danny Keoughin, poptähti Michael Jacksonin ja näyttelijä Nicolas Cagen kanssa. Naisen 25-vuotias Riley Keough -tytär on myös päässyt julkisuuden valokeilaan kokeilemalla siipiään mallimaailmassa. Pari vuotta sitten Priscilla pokasi itseään 27 vuotta nuoremman televisiotähti Toby Anstisisin.

Viihdeuutiset

Priscilla Presley suree: ”En löydä toista Elvistä”

Rokkilegenda Elvis Presleyn leskenä tunnettu Priscilla Presley on itse tehnyt uraa muun muassa mallina, kirjailijana ja näyttelijänä. Mies ja alaston ase -komedioita tähdittänyt 67-vuotias kaunotar on päässyt viime aikoina julkisuudessa lähinnä epäonnistuneimpien kauneisleikkausten listalle.

Nyt kasvojaan reilusti leikellyt tähti on paljastanut, että edesmennyt Elvis kummittelee yhä naisen rakkauselämässä. Priscillan mukaan hänen on turha verrata elämänsä miehiä rokkilegendaan, sillä kukaan heistä ei pärjää Elvikselle.

– En usko ikinä löytäväni toista Elvistä. Miestä, jota rakastaisin yhtä paljon. On turhaa verrata häntä kehenkään toiseen. Jotkut miehet ovat merkinneet minulle paljon, mutta Elvis oli ensirakkauteni ja myös viimeiseni, kertoo Priscilla Presley The Sunday Times -lehdelle.

Naisen mukaan sekä hänellä, että hänen tyttärellään Lisa Mariella on ollut vaikea löytää elämäänsä miehiä, koska he elävät yhä Elviksen varjossa. Hänen mukaansa he ovat molemmat tehneet huonoja valintoja. Kuuluisuus tekee Priscillan mukaan deittailemisesta vaikeaa.

Priscilla Presley pitää tytärtään Lisa Marie Presleytä parhaana ystävänään. Lisa Marien mieshistoria on kiinnostava, sillä hän on ollut naimisissa laulaja Danny Keoughin, poptähti Michael Jacksonin ja näyttelijä Nicolas Cagen kanssa. Nykyään mies on naimisissa musiikkituottaja Michael Lockwoodin kanssa. Naisen 23-vuotias Riley Keough -tytär on myös päässyt julkisuuden valokeilaan kokeilemalla siipiään mallimaailmassa.