Anna Kournikovan villi tanssi bikineissä – peppu pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen Anna Kournikova lopetti vuonna 2003 uransa ammattilaisena tenniksenpelaajana. Nykyään laulaja Enrique Iglesiasin kanssa kihloissa oleva urheilija tunnetaan paitsi tenniskentiltä, myös näyttävästä ulkonäöstään.

Obviously Not the #bestdancemoves #lol but #WeDoHaveFUN #crazyfun #girlsjustwannahavefun #goofballs #Elperdon

Video, jonka Anna Kournikova (@annakournikova) julkaisi

Uransa lopettamisesta huolimatta Anna Kournikova nousee edelleen aika-ajoin otsikoihin. Nyt huippu-urheilija on jakanut Instagramissa videon, jossa hän on innostunut esittämään kameralle kuumaa tanssia oranssissa topissa ja bikinien alaosassa.

Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire suurempiin elämänmuutoksiin.