Supermallin odottamaton lupaus: ”Ei enää koskaan Photoshopia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen kohautti mediaa julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan sisäreisistään, joissa oli näkyviä raskausarpia. Kuva lähti leviämään nopeasti ja monet naiset seurasivat Teigenin antamaa esimerkkiä julkaisemalla kuvia omista raskausarvistaan samanlaisessa risti-istunnassa.

Twitter
Twitter
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Chrissy Teigen kommentoi Cosmopolitan-lehden mukaan, että hän ei halua enää koskaan käyttää kuvanmuokkausohjelmia. Teigen paljasti, että tähdillä on käytössään puhelimessa erilaisia sovelluksia, joiden avulla vartaloa, ihoa ja kasvojen piirteitä voidaan muokata. Monet esimerkiksi siloittavat ihoaan näiden ohjelmien avulla, mutta Teigen ei halua enää tehdä sitä.

Teigeniä harmittaa se, että ihmiset eivät enää muista millaisilta oikeat ihmiset näyttävät. Todella harva ihminen on täydellinen eikä sen jatkuva tavoitteleminen ole tervettä. Kuvien muokkaaminen vie kaiken lisäksi vielä aikaa ja vaivaa jos sen haluaa tehdä hyvin. Moni naistähti onkin jäänyt kiinni kuvan muokkaamisesta jonkin huolimattomuusvirheen vuoksi.