Räppäreiden kiertuebussia ammuttiin – murhayritys?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raptähti Lil Wayne on joutunut aseellisen hyökkäyksen kohteeksi ollessaan keikalla Atlantassa, Georgiassa. Räppärin kiertuebusseja tulitettiin aseilla niiden ollessa liikenteessä. Tapahtumahetkellä räppäri oli bussissa Young Money -tuotantoyhtiön tähtien Lil Twistin, Weezyn ja Super Hoodin kanssa.

Atlanta Journal-Constitution -lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut hyökkäyksessä. Viranomaiset kertoivat, että tapaus sattui räppärin keikan jälkeen, kun kiertueajoneuvot lähtivät yökerholta. Tekijät ovat edelleen kateissa ja teon motiivi ei ole paljastanut. Räppärin fanit ovat olleet tapauksesta huolissaan.

Maaliskuussa poliisijoukot tekivät iskun Lil Waynen Miamin asuntoon, sillä hätänumeroon oli soitettu puhelu, jossa kerrottiin, että Waynen asunnossa on ammuskeltu ja neljä oli saanut osumansa. Puhelu osoittautui huijaukseksi, eikä asunnosta löytynyt mitään epäilyttävää. Puhelun soittaja jäi mysteeriksi. Tapauksen jälkeen Lil Wayne laittoi lukaalinsa myyntiin ja palkkasi lisää turvamiehiä tiimiinsä.