Fani sairastui leukemiaan – supertähti järjesti upean synttärilahjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ed Sheeran taitaa olla viihdemaailman mukavin mies ja sen hän onkin todistanut kerta toisensa jälkeen yllättämällä faninsa vierailemalla heidän tärkeissä tapahtumissaan. Sheeran on muun muassa laulanut häissä ja yllättänyt pikkutytön osallistumalla hänen kanssaan laulamaan karaokea.

Nyt mies päätti yllättää sairastuneen faninsa ja vierailla hänen luonaan. Jess Wright rakastaa Ed Sheerania ja osti hänen konserttiinsa heti liput, kun huomasi miehen saapuvan esiintymään tytön kotikaupunkiin. Kaksi viikkoa lippujen ostamisen jälkeen Wrightin haaveet kuitenkin kaatuivat, kun hänellä diagnosoitiin leukemia.

Wright päätti kokeilla onneaan ystäviensä kanssa yrittämällä saada Ed Sheeranille median kautta laatimansa viestin perille. Viestissä he kertoivat, että 20 vuotta täyttävä Jess Wright ei pääsekään Ed Sheeranin konserttiin, koska hän sairastui leukemiaan ja joutuu olemaan sairaalassa syntymäpäivänään. Ed Sheeran ei tietenkään pettänyt fanejaan vaan saapui pelastamaan heidän päivänsä tekemällä sairaalaan puolen tunnin mittaisen yllätysvisiitin.