Gigi Hadid on bikinimallien kuumin tulokas – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori huippumalli Gigi Hadid valittiin taannoin Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin, ja muutenkin hänen malliuransa on ollut rakettimaisessa nousukiidossa. Viimeiset pari viikkoa Gigi on viettänyt tiiviisti kuvauksissa, ja sama rumba jatkuu yhä edelleen.

Splash
Splash
Splash
Splash

Eilen Gigi Hadid jatkoi Seafolly Swimwearin tulevan malliston kuvauksia, eikä jättänyt mitään epäselvyyttä etteikö hän olisi tämän hetken kuumin tulokas bikinimallien saralla.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.

Splash
Splash
Splash
Splash