Katy Perry teetti kummallisen pyjaman – kehtaisitko pukea?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Katy Perry on teettänyt itselleen tilaustyönä huvittavan pyjaman, jota pitämällä hän lievittää ikäväänsä lemmikkikoiraansa Buttersia kohtaan. Paljon matkustelevalla Perrylla on yöasu, johon on printattu koirasta otettuja kuvia.

Söötti koirapyjama on ihastuttava tapa muistaa rakasta lemmikkiä. Daily Mail -lehden mukaan hassun yöasun sunnittelusta vastasi muotisuunnittelija Johnny Wujek. Koiraihmisenä tunnetulla Wujekilla on todennäköisesti samanlainen yöasu omasta koirastaan Wilburista.

Butters saapui Katyn elämään vuosi sitten ennen Prismatic -kiertueen alkamista. Ensi kohtaamisesta lähtien kaksikko on ollut kuin paita ja peppu ja Buttersista on tullut eräänlainen maskotti tähden uralle.

Ilmeikäs pikkukoira esiintyy useissa kuvissa Perryn Instagramissa. Eräässä kuvassa Katy vitsaili koiransa olevan kuin räppäri Snoop Dogg. Laulajattaren suloinen koirapyjama on ihastuttava keino pitää hännänheiluttaja mielessä maailmalla matkatessa.

CUSTOM PUPPY PJ GAME STRONG (by @jwujek)

Kuva, jonka KATY PERRY (@katyperry) julkaisi

TBH I'm getting slightly worried about Butters.

Kuva, jonka KATY PERRY (@katyperry) julkaisi