Taikuri hämmästytti kadulla – käytti Voimaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet taikurit tekevät kadulla ohikulkeville ihmisille erilaisia taikatemppuja, joilla he saavat ihmisten päät pyörälle ihmetyksestä. Nyt eräs taikuri hämmästytti naisen kadulla hienolla taikatempullaan, jossa mies käytti hieman mystistä lisäenergiaa apunaan.

Jibrizy-niminen taikuri kuvasi videolle, kun hän teki naiselle kadulla taikatempun. Jibrizy antoi naiselle sormuksen, jonka nainen pujotti kynästä läpi. Nainen piti kynän molemmista päistä kiinni, kun taikuri alkoi yllättäin liikuttamaan kynään pujotettua sormusta etäältä.

Mies käytti apunaan tempussa hieman Tähtiensota-elokuvastakin tuttua metafyysistä Voimaa, jonka avulla hän sai sormuksen liikkumaan ja lopulta tipahtamaan kynän päästä pois. Nainen oli aivan ihmeissään, miten taikuri sai sormuksen kynästä koskematta siihen. Samaa asiaa saattaa jäädä pohtimaan muutama muukin videon katsellut.