Baywatch-tähti puukotti miestä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian rantavahdeista kertova Baywatch-televisiosarja kuului 1990-luvun suosituimpiin ohjelmiin. Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin kaltaisten tähtien lisäksi sarjassa esiintyi muun muun muassa Jeremy Jackson, joka pidätettiin viikonloppuna rikoksesta epäiltynä.

Los Angelesin viranomaiset hälytettiin perjantaina Westlaken kaupunginosaan, jossa miestä oli puukotettu ylävartaloon. Uhri viittasi puukottajaan Hobie-nimellä, jolla Jeremy Jacksonin hahmo tunnettiin Baywatch-sarjassa.

Poliisit pidättivät Jeremy Jacksonin seuraavana päivänä samaisessa kaupunginosassa. Näyttelijä vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Jackson myöntää puukotuksen, mutta kertoo TMZ-sivustolle kyseen olleen itsepuolustuksesta.

34-vuotias Jeremy Jackson tuli 1990-tunnetuksi Baywatch-sarjasta. Mies näytteli sarjassa David Hasselhoffin hahmon Hobie Buchannon -nimistä poikaa. Sarjan loppumisen jälkeen Jackson on kärsinyt huume- ja alkoholiongelmista sekä ollut mukana realitysarjoissa kuten Celebrity Rehab ja Celebrity Big Brother.