Superottelu lähenee! Justin Bieber Floyd Mayweatherin saattajana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi nyrkkeilyhistorian odotetuimmista otteluista alkaa olla lähellä. Toukokuun 2. päivänä Floyd Mayweather Jr kohtaa nyrkkeilykehässä Manny Pacquiaon. Las Vegasissa järjestettyä superottelua on odotettu kuin kuuta nousevaa siitä hetkestä lähtien, kun Mayweather virallisti tiedon ottelusta sosiaalisessa mediassa.

Daily Mail -lehden mukaan Wayweatherin ja Pacquiaon ottelu on historian suurin ja rahakkain nyrkkeilyottelu. Suurtapahtuman ollessa ovella, on Floyd Mayweather Jr. julkistanut tiedon, että kanadalainen poptähti Justin Bieber tulee olemaan yksi hänen saattajistaan ottelussa.

Justin Bieber tulee hoitamaan palkintopojan virkaa, joka tarkoittaa sitä, että poptähti kantaa Floydin saattueessa nyrkkeilijälegendan palkintoja. Mayweatherin ystävänä tunnettu Bieber on ollut otettu saamastaan kunniasta ja hänestä on mahtavaa olla osa historian suurinta nyrkkeilytapahtumaa.

Make sure to get PPV and support the champ @floydmayweather this Saturday! www.MayPerView.tv

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

Annika Kela