Kristen Stewart Hollywoodista: ”Ällöttävän seksistinen meininki”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Kristen Stewart on avautunut lehtihaastattelussa Hollywoodin elokuvabisneksestä. Kaunottaren mielestä häntä kuvottaa etenkin Hollywoodin sekstistinen ilmapiiri, jossa naisnäyttelijät ovat miehiin verrattuna eriarvoisessa asemassa.

Harper’s Bazaar UK -lehden haastattelussa Stewart kertoi, että menestyminen näyttelijättären uralla on vaikeaa, sillä naiset joutuvat tekemään paljon enemmän töitä uransa edistämiseksi kuin miehet. Yllättäen Kristen myös paljasti, ettei hän välitä kuuluisuudesta, vaan se on asia, joka on tullut uralla menestymisen kylkiäisenä.

Näyttelemiselle omistautunut Stewart on sitä mieltä, että hän ei ole koskaan sopinut Hollywoodin asettamiin muotteihin. Neitokaisen elämäntyyli on vapaampaa kuin monella muulla, sillä hän ei ota paineita kuntoilemisesta, ruokavaliosta tai päivärytmistä. Kaunotar toivoo kannustavansa nuoria näyttelijättäriä olemaan omia itsejään ja olemaan alistumaatta Hollywoodin vaatimuksiin.