Miley ja Noah Cyrus – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on shokeeraavilla tempauksillaan laulu- ja näyttelytaitojensa lisäksi ollut paljon median otsikoissa niin hyvässä kuin pahassakin. Mileyn pikkusisko Noah on pysynyt hieman etäämmällä kaikkein kirkkaimmasta valokeilasta, mutta yllätti hetki sitten poseeraamalla rohkeassa PETA-eläinsuojelujärjestön kampanjakuvassa.

Miley Cyrus julkaisi itsestään pikkusiskonsa Noahin kanssa Instagram-kuvan, jossa siskojen yhdennäköisyyttä ei voi olla huomaamatta. Kuvassa kummatkin naiset ovat melko luonnollisina ja päät lähekkäin, minkä vuoksi samanlaiset kasvojenpiirteet vievät katsojan huomion välittömästi.

Noah on täysin omanlaisensa kaunotar, mutta näyttää toki monissa muissakin kuvissa todella paljon isosiskoltaan. Miley näyttää todella arvostavan pikkusiskoaan ja kirjoittaakin kuvatekstissä olevansa Noahin kauneudesta kauhistunut.

Freaks me out how beautiful she is @noahcyrus #shesgettingolder #imgettingold

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Kuva, jonka Noah Cyrus (@noahcyrus) julkaisi

#friendappreciation i love u more than words can describe. Thank u for always being there for me. @audreymont

Kuva, jonka Noah Cyrus (@noahcyrus) julkaisi

P photography

Kuva, jonka Noah Cyrus (@noahcyrus) julkaisi