Tarjoilijalle muhkea tippi – purskahti itkuun viestin nähdessään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tarjoilija puhkesi kyyneliin nähtyään tipin, jonka eräs hänen palvelemansa asiakas oli jättänyt naiselle maksun yhteydessä. Asiakas oli ohikuunnellut tarjoilijoiden keskustelua, mistä päätteli naisella olevan tarvetta rahalle.

Asiakas oli kuullut, kun Brandi-niminen tarjoilija oli puhunut pojastaan. Hän päätti jättää tarjoilijalle 9,53 dollarin ostoksestaan 200 dollarin palvelumaksun. Kuitin mukaan asiakas oli kirjoittanut vielä pienen lapun, jossa hän kiitti Brandia hyvästä palvelusta ja kehotti häntä käyttämään rahat vieraillakseen poikansa luona.

Hyville ihmisille tapahtuu monesti hyviä asioita ja ihania tarinoita kuulee maailmalta jatkuvasti. Toisten auttaminen on tärkeää ja tämän asiakkaan avokätisyydestä oli varmasti tarjoilijalle paljon apua poikansa näkemisen suhteen.

I can't believe this really happens…