Viisivuotias uhosi perheelleen:”Muutan pois kotoa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Veljensä kanssa riitaantunut viisivuotias tyttö oli saanut tarpeekseen. Hän ilmoitti perheelleen, että hän aikoi muuttaa pois kotoa ystävänsä Jennin luo. Perheenäiti on kuvannut tyttärensä uhoamisesta huvittavan kotivideon.

Elite Daily -lehden mukaan tyttö perusteli muuttamisaikeitaan sillä, että heidän kotonaan oli liian ahdasta ja liian sotkuista. Neitokainen oli tullut siihen lopputulokseen, että hän voisi tehdä ystävänsä kodista siistimmän paikan asua. Tyttö myös kertoi, että Jennin luona oli paljon enemmän tilaa.

Perheenäiti yritti neuvotella tyttärensä kanssa ja pyysi häntä jäämään. Itsepäinen pikkuneiti ei kuitenkaan antanut periksi. Kinastelu veljen kanssa oli kärjistänyt tilanteen siihen pisteeseen, että tyttö halusi muuttaa pois kotoa. Toivottavasti äiti sai kiivasluonteisen tyttärensä muuttamaan mielensä. On odotettavissa, että vastaavia keskusteluita perhe tulee käymään vielä useita, etenkin sitten kun tytär varttuu teini-ikään.