Koirahierojan taidonnäyte: Chihuahuasta pääsi erikoisia ääniä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Voisi luulla, että kun joku hierojan käsittelyssä huutaa: ”Au! Au! Au!”, se tarkottaisi tuskaa ja kipua. Trixy-chihuahuan tapauksessa se kuitenkin viestii siitä, että koira nauttii saamastaan hieronnasta. Koiranomistaja on julkaissut hauskan videon hännänheiluttajansa päästelemistä äänistä.

Hierottavana oleva koira nimittäin kuulostaa ajoittain pieneltä lapselta ja ajoittain joltain ihan muulta. Myös muut perheenjäsenet ovat huomanneet koiransa oudon tavan ja pitäneet sitä hulvattomana.

Trixyn omistaja on vakuuttanut, että hän ei koskaan käsittelisi koiraansa kovakouraisesti ja chihuahuan huudahdukset ovat vain nautinnon merkki. Pieni koira nimittäin usein kerjää paijaamista, rapsutuksia ja etenkin hierontaa. Voihan se olla, että valppaalla pikkukoiralla on niskat sen verran jumissa, että outo äänteleminen on vain merkki siitä, että hieroja osaa hommansa.