Floyd Mayweatherin tyttöystävä paljastui – upea kaunotar!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkelijätähti Floyd Mayweather Jr on hiljattain alkanut heilastella tyrmäävän kaunottaren kanssa. Pari alkoi tapailla viime vuonna ja suhde muuttui vuodenvaihteen jälkeen vakavaksi seurustelusuhteeksi. Miehen sydän kuuluu nykyisin kaunottarelle nimeltä Doralia Medina.

Neitokaisen Instagram-kuvien perusteella Medina on tottunut ylelliseen elämään, joten luksuselämäntapa ei ole ainakaan muuttunut Mayweatherin tapaamisen jälkeen. Kurvikas kaunotar poseeraa useissa kuvissa nyrkkeilijätähden kanssa.

Tyttöystävä tullaan varmasti näkemään myös Las Vegasissa ensi lauantaina kannustamassa miestään voittoon. Daily Mail -lehden mukaan kaikki tuki ja kannustus tulee tarpeeseen, sillä tuleva superottelu tulee varmasti olemaan yksi Floyd Mayweatherin ja Manny Pacquiaon uran kohokohdista.

Kuva, jonka BAD (@badmedina) julkaisi

Everyday is a good day..

Kuva, jonka BAD (@badmedina) julkaisi