Poika leikki pihalla koirien kanssa – sitten metsästä ilmestyi seuraa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on kuvannut huvittavan kotivideon poikansa pihaleikeistä. Mies oli havahtunut siihen, että pojan ja koirien seuraan oli ilmestynyt yllättävä vieras. Perheenisä katseli ikkunasta, kun poika alkoi silittää paikalle vaeltanutta peuraa.

Näkemästään hämmästynyt isä päätti varovaisesti lähestyä peuraa kameransa kanssa. Perheenjäsenet olivat yllättyneitä siitä, kuinka kesy ja leikkisä peura oli. Se ei ujostellut edes perheen koiria.

Poika hymyili leveästi silittäessään peuraa, sillä eläin oli harvinaisen kesy. Leikkisä peura yritti jopa haastaa perheen koiria leikkimään. Huvittavasta näystä ilahtunut perhe päätti tarjota sille vihanneksia naposteltavaksi. Ilmeisesti se oli saanut muiltakin ihmisiltä syötävää, sillä muista peuroista poiketen se ei aristellut tai pelännyt alueen asukkaita.