Trampoliini kallion reunalla – huimapäiset hypyt videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 30 metrin korkuiselta kalliolta alas veteen hyppääminen on jotain, johon moni ei uskaltaisi. Joillekin se ei kuitenkaan ole vielä tarpeeksi hurjapäistä, kuten Yhdysvaltojen Vermontissa kuvattu extreme-video todistaa.

Mike Berritan videolla joukko nuoria miehiä suuntaan paikallisen kallion kielekkeelle mukanaan trampoliini. Yllytyshullut tekevät ensin trampoliinin avulla näyttäviä hyppyjä noin seitsemän metrin korkuiselta kielekkeeltä. Tämä ei kuitenkaan ilmeisesti ollut vielä tarpeeksi rajua, sillä pian hyppääjät tekevät samaa yli 30 metrin korkuudesta.

– 33 metrin korkuinen kieleke oli helvetin pelottava. Se oli ensimmäinen rantakallio pitkään aikaan, josta hyppääminen on tuntunut pelottavalta, Mike Berrita kuvailee Mpora-sivustolle.