Lesboparin pikkutyttö valistaa: ”Näin lapset tulevat maailmaan”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jokainen vanhemmista joutuu varmasti jossain vaiheessa elämäänsä kuulusteluun, jossa lapsi haluaa selityksen sille, miten lapset syntyvät tähän maailmaan. Monet vanhemmista ovat varautuneet lapsensa uteliaisuuteen ja keksineet keinon selittää sen tavalla, jonka lapsi ymmärtää.

Seitsemänvuotias Sophia on ainakin omasta mielestään hyvin perillä siitä, miten lapset putkahtavat tähän maailmaan, erityisesti siinä tapauksessa jos lapsella on kaksi äitiä. Netissä on julkaistu huvittava video, jossa Sophia kertoo omin sanoin, mitä lapsen tekemiseen tarvitaan.

Pikkuneiti kertoi, että hänen äitinsä rakastuivat toisiinsa ja halusivat lapsen. Niinpä he soittivat spermanluovuttajalle, jolta he saivat siittiöitä. Munasolun ja siittiön yhdistymisen jälkeen alkoi äidin vatsassa kehittyä vauva.

Sophian mukaan hänen isänsä on näkymätön mies ja hänen vanhempansa ovat kaksi äitiä. Pikkutyttö oli sisäistänyt asian kaikessa yksinkertaisuudessaan, eikä siinä ollut mitään sen monimutkaisempaa kuin muidenkaan vanhempien lapsen hankinnassa. Ilahduttavan yksikertainen totuus tuli tälläkin kertaa lapsen suusta.