DJ-supertähti onkin pehmoisä – hellyttävät kuvat julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen DJ Example sai kolme kuukautta sitten perheenlisäystä vaimonsa Erin McNaughtin kanssa. Evanderiksi ristitty pienokainen on syntymästään asti ollut lähes erottamaton isänsä kanssa. Pienokainen on ilmetty miniversio isästään ja hän kulkee miehen mukana kaikkialla.

FHM-lehden haastattelussa Dj-tähti myönsi, että isyyden myötä hänestä on tullut varsinainen pehmo. Mies paljasti, ettei hän valmistautunut isyyteen millään tavalla ja hänestä usein tuntuu, että hän on hukassa vauvansa hoitamisen kanssa. Mies totesi, että onneksi Evander on ollut suhteellisen helppo hoidettava.

Dj Example on kertonut olevansa onnensa kukkuloilla uuden perheenjäsenensä ansiosta. Miehen Instagram-tili on täyttynyt kuvista, joissa mies pelleilee taaperonsa kanssa. Vaikuttaisi siltä, että kaksikko on erottamaton ja kuvien perusteella omena ei ole pudonnut kauas puusta.