Asukas vilkaisi pihapuuta – ja huomasi rungossa outoa liikehdintää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasialaisen naapuruston asukkaat havahtuivat säikäyttävään näkyyn asuntojen pihalla. Läheisen palmun ympärille oli kietoutunut käärme ja se hiljalleen kiipesi kohti puunlatvaa. Yksi naapureista kuvasi näyn videolle.

Tilanteen todistaneet ihmiset kuulostivat videon perusteella suhtautuvan asiaan rauhallisesti. Video osoittaa, että käärmeen kiipeämistekniikka oli tehokas ja luikertelija oli hetkessä saavuttanut puunlatvan. Turistit eivät varmasti suhtautuisi asiaan yhtä rauhallisesti, sillä näky saa kylmät väreet aikaan.

Ajatuskin siitä, että puuhun kiivennyt käärme putoaisi alla kävelevän ihmisen niskaan on kauhistuttava. Video ei paljasta oliko pelastuslaitos kutsuttu paikalle, vai aikoivatko naapuruston asukkaat vain kärsivällisesti odotella, että käärme laskeutuisi puusta alas ja jatkaisi matkaansa. Joka tapauksessa näky puuhun kiipeävästä käärmeestä saa niskavillat pystyyn.