Kilpa-ajoa armeijan panssarivaunuilla – hurjaa menoa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen pojan haaveena on päästä katselemaan tai kokeilemaan armeijan järeitä ajoneuvoja, mutta harva saa toteuttaa tämän käytännössä. Eräs miesporukka kuvasi panssarivaunuajelunsa videolle päästessään sellaisen kyytiin vauhdikkaissa merkeissä.

YouTube-videolla mies on kuvannut kamerallaan, kun kaksi porukkaa ajoivat kilpaa kahdella armeijan panssarivaunulla. Panssarivaunut näyttävät menevän yllättävän kovaa vauhtia eteenpäin ja kuvaajan harmiksi toinen joukkue on voittamassa kisan.

Häviöstä huolimatta porukalla tuntuisi olevan hauskaa eikä sitä joka päivä pääsekään panssarivaunun kyytiin. Kisa käytiin videon mukaan pienen hyväntekeväisyystilaisuuden yhteydessä ja toimi varmasti hauskana ohjelmanumerona ainakin kyytiin päässeille.