Maailman huonokuntoisimmat maantiet? Suomi jää kauas taakse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moottoripyörällä liikenteessä ollut kuski kohtasi ylitsepääsemättömän haasteen Venäjällä. Hänen edessään oleva tieosuus muuttui nimittäin ajokelvottomaksi. Kuski kuvasi videon edessä siintävästä tiestä ja näky saa purskahtamaan nauruun.

Edessä kupruilevaa asfalttia on vaikea tunnistaa tieksi. Kyseinen tieosuus oli ilmeisesti kärsinyt astetta pahemmista routavaurioista ja sääolosuhteiden aiheuttamasta rappeutumista. Surkea näky on niin koominen, että sitä katsoessa ei voi olla hymyilemättä.

Video osoittaa, että paikalliset olivat tottuneet välttelemään tietä ja eräskin pyöräilijä talutti pyöräänsä tien vieressä. Motoristi ei todennäköisesti voinut tehdä muuta, kuin kääntyä ympäri ja kokeilla jotain muuta reittiä. On sanomattakin selvää, että tämän tieosuuden korjaaminen tulee olemaan iso urakka.