Mies leikki myytinmurtajaa – kivulias tulos tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kun nuori mies kohtasi kuumalla asfalttitiellä käärmeen, muistui hänellä mieleen vanha uskomus, jonka mukaan käärme ei pure, jos ihminen seisoo paikallaan. Niinpä mies päätti testata pitääkö se paikkaansa ja antoi käärmeen luikerrella häntä kohti.

Mies ei hievahtanutkaan, vaikka käärme määrätietoisesti luikerteli hänen jalkojensa välistä. Nuorukainen kuvasi videolle kohtaamisensa käärmeen kanssa ja hän oli varma, että vanha myytti piti paikkaansa.

Sitten käärme luikerteli miehen jalan viereen ja iski hampaansa kiinni nuorukaisen nilkkaan. Refleksinomaisesti mies potkaisi jalallaan ja käärme lennähti kohti tien reunaa. Nuoren miehen kokeilu oli päättynyt huonolla tavalla.

Netissä julkaistun videon kuvatekstissä nuorukainen vakuutteli olevansa kunnossa ja hän on toipunut puremasta. Mies kertoi edelleen kunnoittavansa käärmeitä, mutta seuraavalla kerralla kun hän näkee käärmeen, hän ottaa jalat alleen eikä seisoskele vain paikoillaan.