Huippumalli Lara Bingle synnytti esikoisensa – pojan nimi ihmetyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen huippumalli Lara Bingle onnistui pitämään raskautensa salaisuutena lähes viime metreille asti. Kaunotar vältteli julkisia tilaisuuksia ja pukeutui vatsanseudun peittäviin vaatteisiin. Kun raskausuutiset onnistuttiin vahvistamaan, oli h-hetki jo lähes käsillä.

Instagram
Instagram

Äskettäin Lara Bingle ja aviomies Sam Worthington toivottivat pienen poikavauvan tervetulleeksi perheeseen. Worthingtonin antaman tiedotteen mukaan synnytys sujui hyvin ja äiti ja lapsi voivat erinomaisesti. Daily Mail -lehden mukaan Bingle on päässyt jo vastasyntyneen pienokaisensa kanssa pois sairaalasta.

Mallikaunotar on paljastanut lapsensa nimen medialle. Poika tulee saamaan kasteessa nimen Rocket Zot. Monet ovat ihmetelleet pariskunnan erikoista nimivalintaa.

Bingle paljasti, että pojan toinen nimi Zot on peräisin hänen edesmenneeltä isältään, joka menehtyi syöpään vuonna 2008. Laran isän lempinimi oli Zot. Kaunotar ei ole paljastanut, mistä inspiraatio nimeen Rocket on peräisin, mutta ehkä sekin vielä jonain päivänä paljastuu.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

larabingle29012012c.png