Pikkutyttö reagoi Disney-piirrettyyn – hahmon kuolema oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa lapsuudestaan ihanat ja tunteita herättävät Walt Disneyn piirretyt ja animaatioelokuvat. Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja esimerkiksi Pinocchio ovat lukuisten muiden satujen joukossa piirtyneinä vielä aikuisenakin elävästi verkkokalvoillemme.

Disneyn piirretyt ovat todella upeasti tehtyjä ja niiden satumaiset tarinat saavat pienissä lapsissa suuria tunteita aikaiseksi. Nyt eräs isä on kuvannut tytärtään, joka katsoi Leijonakuningasta ja oli hyvin liikuttuneessa tilassa.

Tyttö katselee Leijonakuningasta sohvalla vilttien alla ja tulee hyvin surulliseksi kohtauksesta, jossa kuningas Mufasa kuolee. Dramaattinen musiikki ja tytön ilme kertovat ja näyttävät juuri sen, miten varmasti jokainen on reagoinut pienenä tuohon samaan käännekohtaan tarinassa. Onneksi isä antaa tytölle lohtua ja pyytää hänet syliinsä.