Pikkupoika pahastui Hillary Clintonin presidenttiehdokkuudesta: ”Minun vuoroni!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lapsilla on erilaisia haaveita ja toiveammatteja mielessään tulevaisuuden varalle jo pienestä pitäen. Eräs pikkupoika haluaa kuitenkin toteuttaa toiveammattinsa juuri nyt ja on todella tuohtunut ja surullinen sen vuoksi, että on vaarassa menettää paikkansa Hillary Clintonille.

Hillary Clinton julkisti asettuvansa ehdolle seuraavissa presidentinvaaleissa. Erin Celello julkaisi Facebook-sivuilleen videon pienestä Zeke-nimisestä pojastaan, joka ei ollut asiaan ollenkaan tyytyväinen. Pojan mielestä nyt olisi ollut ehdottomasti hänen aikansa olla presidentti.

Zeke haluaa palavasti presidentiksi ja osaa perustella pätevyytensä pestiin todella hyvin. Hän osaa leikkiä ja haluaa paljon leluja, minkä vuoksi hänen tulisi olla presidentti. Poika suostuu myöntämään, että presidentti tekee vähän muutakin kuin leikkii, mutta vakuuttaa olevansa pätevä kaikkeen.

Zeke is ready for Hillary. Just not in the way she'd probably expect…(This was Z's immediate reaction to viewing HRC's announcement video. Instant meltdown.)

Posted by Erin Celello on Sunday, April 12, 2015