Erikoinen takaa-ajo Abu Dhabin moottoritiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Abu Dhabissa on tallentunut videolle erikoinen tilanne. Automatkalla ollut perhe huomasi moottoritiellä vauhkoontuneen kamelin, jonka perässä juoksi mies. Näky sai perheenjäsenet niin hämilleen, että äiti kuvasi välikohtauksen videolle.

Netissä julkaistu video on hulvatonta katsottavaa, sillä näky ajojahdista on kuin komediaelokuvasta. Kamelin perässä juoksentelevalla miehellä oli hämmästyttävän kova kunto, sillä se onnistui pysymään kamelin kannoilla juoksemalla sen perässä.

Kameli oli selvästi lähtenyt karkumatkalle. Videolta ei käy ilmi, kuinka tilanne päättyi. Toivottavasti mies sai apujoukkoja kamelin kiinniottamisessa sillä on vaikea kuvitella, että kukaan saisi kamelia kiinni juosten. Ehkä videolle nähty mies oli poikkeus ja kameli on nyt turvallisesti omistajansa luona.