Julma pila huvipuistossa – laitteesta ”irtosi ruuvi” juuri h-hetkellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turistikohteessa olevan huvipuiston työntekijät olivat päättäneet tehdä Slingshot -laitteestaan astetta kauhistuttavamman asiakkaille. Julmalla tempulla työntekijät varmistivat, että asiakkaiden kokemus laitteesta kärjistyisi mahdollisimman pelottavaksi.

Karmiva pila on kuvattu videolle ja se on julkaistu netissä. Laitteessa istuvat asiakkaat odottelivat kyytinsä käynnistymistä. Sitten yksi työntekijöistä heitti suuren ruuvin laitteen istuimien viereen. Toinen työntekijä riensi paikalle ja nosti ruuvin kauhistuneena asiakkaiden nähtäväksi.

Kyydissä istuneet ehtivät nähdä ”irronneen” ruuvin juuri ennen kuin laite sinkosi istuimet korkeuksiin. Kauhistuttava tilanne sai asiakkaat varmasti rutistamaan kiinni penkeistään ja itkemään pelosta. Julman pilan ansiosta asiakkaat olivat varmoja, että heille tulisi käymään huonosti.

Ketään ei varmastikaan naurattaisi, jos samanlainen jekku osuisi omalle kohdalle. Mutta jälkeenpäin onnistunutta pilaa on ratkiriemukasta katsella. Toivottavasti kukaan asiakkaista ei saanut järkytykseltään sydänkohtausta.