Miehet ottivat tatuoinnit jalanpohjiin – eivät voineet peitellä tuskiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet miehistä koostuvat kaveriporukat keksivät keskenään erilaisia jekkuja ja pitävät toistensa haastamisesta. Nyt eräät kaverukset haastoivat toisensa kivuliaimman paikan tatuoimisessa ja sen kestämisessä.

Daresundays on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kolme kaverusta ottavat tatuoinnin. Heidän ystävänsä on juuri avannut uuden tatuointiliikkeen, minkä vuoksi nuoret miehet keksivät ottaa pienen haasteen. Tatuoijan kertoessa kämmenten ja jalanpohjien olevan kipeimmät paikat tatuoida, pojat päättivät ottaa tatuoinnit jalanpohjiin.

Kukin meni vuorollaan makaamaan tatuoitavaksi. Beau, Jai ja Daniel halusivat katsoa, kuka pystyy kestämään kipua kauiten ja ottamaan pisimmän viivan tatuoituna jalanpohjaan. Kipu on käsinkosketeltavissa, kun jokainen kärvistelee ja huutaa kivuissaan tuolilla.