Mies ruiskutti lihaksiinsa alkoholia ja öljyä – järkyttävä tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen Romario Dos Santos Alves on vienyt vartalonsa muokkaamisen tasolle, joka saa hieraisemaan silmiä. Sen lisäksi, että 25-vuotias mies ahkeroi salilla on hän päättänyt edistää lihastensa muodostumista erilaisin täytteillä.

Daily Mailin mukaan mies on ruiskuttanut käsiinsä alkoholia ja öljyä saadakseen lihaksiinsa näyttävyyttä ja massaa. Sen seurauksena miehen kädet ovat turvonneet uskomattomiin mittoihin. Bodari on myös tunnustanut ostaneensa netistä hevosille tarkoitettua hormonia, jota hän ruiskutti selkäänsä. Toimenpiteet eivät ole olleet vaarattomia, sillä lopulta kädet tulehtuivat niin pahasti, että lääkäri suositteli amputointia.

Vastoin odotuksia hän parantui tulehduksesta menettämättä käsiään, mutta silti mies oli kuolla lihastensa takia. Dos Santos Alves haluaa olla varoittavana esimerkkinä niille, joille valtavien lihasten tavoittelu on pakkomielle. Jouduttuaan sairaalaan ja selvittyään koettelemuksestaan, mies kertoi, että tästä lähtien hän pitää itsensä kunnossa luonnollisin keinoin. Romario Dos Santos Alves on elävä esimerkki siitä, kun kehon muokkaus lähtee käsistä.