Auto päätyi uima-altaaseen – mies väittää koiran ajaneen autoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjoiscarolinalainen pariskunta oli lähtenyt ruokaostoksille läheiseen kauppaan. Matkalla määränpäähän sattui kuitenkin yllättävä tilanne, kun autonkuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Sen seurauksena auto syöksyi talon pihalla olleeseen uima-altaaseen.

Kun viranomaiset saapuivat paikalle, oli pariskunnalla uskomaton tarina kerrottavanaan. He väittivät, että kyydissä ollut labradorinnoutaja Caroline oli ottanut auton hallintaansa ja ohjannut sen uima-altaaseen. Viranomaisille selvisi, että onnettomuushetkellä vaimo Ruth oli ollut ratissa.

Pari kertoi poliiseille, että he olivat juuri kääntyneet kaupan parkkipaikalle, kun koira säikähti jotain. Caroline oli onnistunut luikertelemaan Ruthin jalkoihin ja painanut kaasupolkimen pohjaan. Sen seurauksena auto oli kiitänyt läheisen aidan läpi ja syöksynyt pihan uima-altaaseen.

Aviomies vahvisti tarinan ja kertoi, että hän yritti repiä koiran pois polkimista, mutta ei kyennyt tekemään sitä ajoissa. WRAL-uutissivuston mukaan pari ei syytä koiraansa, sillä sen teko oli puhdas vahinko.