Karmaiseva testitulos – näin helposti lapsi lähtee vieraan matkaan

Ohhoh! · Annika Kela

Useista piilokameravideoistaan tunnettu Joey Salads on tehnyt hiljattain sosiaalisen kokeen ja sen karmaisevat tulokset on nyt nähtävissä videon muodossa. Kokeilussaan mies käveli leikkipuistoon keskellä päivää koiransa kanssa ja houkutteli lapsia lähtemään mukaansa.

Mies oli alustanut koettaan lähestymällä penkillä istuvia vanhempia. Vanhemmat antoivat suostumuksensa kokeeseen, sillä luottivat siihen, ettei heidän lapsensa lähtisi tuntemattoman miehen mukaan. Toisin kuitenkin kävi, kuten video paljastaa. Jokainen lapsista luotti mieheen, jolla oli söötti koira mukanaan. Lapset lähtivät miehen matkaan katsomaan muita koiranpentuja, joita mies kertoi olevan lähistöllä.

Vanhemmat olivat tyrmistyneitä todistamastaan näystä. Karmaiseva kokeilu oli todistanut, kuinka helposti lapset luottavat aikuisiin, vaikka heille olisi kerrottu vaaroista useita kertoja. Vaikka vanhemmat olivat kokeilusta järkyttyneitä, olivat he kiitollisia, että se opetti heitä ja lapsia tavalla, jonka pienokaiset varmasti muistavat tulevaisuudessa. Toivottavasti tämän videon ansiosta vanhemmat muistavat olla aikaisempaa aktiivisempia varoittaessaan lapsiaan vieraista ihmisistä.