Tieraivoa maantiellä – riidanhaastaja menetti ovensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kuski kokee liikenteessä turhautumista, suuttumusta ja jotkut jopa raivoa muita kuskeja kohtaan. Kaikki kuskit eivät välttämättä toimi liikenteessä samalla tavalla kuin haluaisi, mikä saattaa aiheuttaa pääkopassa ylikiehumista.

Erään kuskin kojelautakameraan tallentui yllättävä tilanne. Kuski näyttäisi ajaneen ihan rauhallisesti muun liikenteen mukana, kunnes eräs mies ohittaa hänet autollaan. Mies pysäyttää autonsa välittömästi kuskin eteen, hyppää pois autosta ja näyttää tulevan kohti haastamaan riitaa.

Videon kuvannut kuski ei ole riidanhaluinen ja lähti peruuttamaan miestä pakoon. Kun auton ja miehen välille jäi tarpeeksi tilaa, kuski ohitti eteen parkkeeratun auton vieden sen avonaisen kuskinpuoleisen oven samalla mukanaan. Karman laki iski jälleen uskomattoman nopeasti, joskin myös takana tulleeseen autoon tuli varmuudella jonkinlaisia vaurioita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.