Yritys antoi jokaiselle työntekijälle 100 dollaria: ”Tehkää jollekin jotain hyvää!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nylon Magazine halusi otti osaa $100 Challenge -nimiseen haasteeseen. Yritys antoi työntekijöilleen sata dollaria ja tehtäväksi mennä tekemään sillä jotain hyvää jollekin toiselle ihmiselle. Työntekijät ottivat haasteen innoissaan vastaan ja lähtivät kadulle kesken työpäivän.

Nylon Magazinen työntekijät keksivät hyviä ja hauskoja tapoja käyttää sata dollaria jonkun muun hyväksi. Yksi työpari meni kadulle esiintymään, mutta rahan keräämisen sijaan antoivatkin dollarin seteleitä ohikulkijoille. Eräs nainen antoi pitkän päivän tehneelle taksikuskille sadan dollarin tipin ja yksi lahjoitus tehtiin eläinsuojaan lelujen ja kuivamuonan muodossa.

Kaksi työntekijää keksi ostaa sadalla dollarilla pizzaa ja sukkia, joita he lahjoittivat kodittomille. Yksi työpari yllätti katutaiteilijan uusilla värikynillä, lämpimillä hanskoilla ja setelitukulla, ja yksi mies antoi ravintolassa tarjoilijalle ison tipin.