Mies oikeudessa asianajajansa pahoinpitelystä – hakkasi oikeudessa uudenkin asianajajansa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Washingtonilainen Aaron Jabot oli saanut syytteen asianajajansa pahoinpitelystä vuonna 2014. Mies myönsi tekonsa ja joutui hiljattain vastaamaan siitä oikeudessa. Jabotin oikeudenkäynnissä sattui kuitenkin yllättävä käänne, sillä mies hyökkäsi oman puolustusasianajajansa kimppuun.

Jabotilla oli väkivaltainen menneisyys, mutta puolustusasianajaja Fred Rench teki kaikkensa oikeudessa puolustaakseen asiakastaan. Osoittautui, että Renchin pitämä puolustuspuheenvuoro ei ollut kovin uskottava, sillä Jabot hermostui ja hyökkäsi Fredin kimppuun valamiehistön silmien edessä.

Aaron Jabotin oikeudenkäyntiä jouduttiin lykkäämään sattuneen tapauksen johdosta. Metro-lehden mukaan mies etsii nyt jälleen uutta asianajajaa. Jää nähtäväksi uskaltaako kukaan puolustaa herkkähermoista miestä, jonka syyte koskee kahden asianajajansa pahoinpitelyä.