Star Warsiin uusia hahmoja – tässä ne ovat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä kuusi osaa kattava Star Wars -saaga saa pian jatkoa uuden Star Wars: The Force Awakens -elokuvan muodossa. Joulukuussa ensi-iltansa saavan elokuvan traileri julkaistiin huhtikuussa, ja se sai faneilta lämpimän vastaanoton.

vanityfairstarwars05052015

Nyt tulevasta elokuvasta on paljastettu uusia yksityiskohtia Annie Leibovitzin tuoreiden kuvien muodossa. Vanity Fair -lehden kansikuvassa nähdään uusia hahmoja esittävät John Boyega ja Daisy Ridley, jotka poseeraavat Harrison Fordin näyttelemän Han Solon ja karvaisen Chewbaccan kanssa.

Vanity Fair twiittasi myös otoksen näyttelijä Adam Driverin roolihahmosta. Taannoisessa trailerissa miehen näyttelemä Kylo Ren esiintyi maskin peittämänä. Nyt Girls-sarjasta tuttu tähti paljastaa kameralle roolihahmonsa todelliset kasvot.