Taloon törmännyt rattijuoppo poliisille: ”Olenko pulassa?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rauhallisella omakotitaloalueella sattui onnettomuus, kun nainen menetti autonsa hallinnan, Wisconsinissa. Humalainen kuljettaja törmäsi vauhdilla yhteen kadun taloista. Naapurit riensivät hädissään katsomaan, oliko kuljettaja kunnossa.

Auttajille selvisi, että kuskille ei ollut käynyt kuinkaan, mutta hän oli täydessä tuiterissa auton ratissa. Naapurit soittivat pelastuslaitoksen ja poliisin paikalle. Alueella partioinut poliisi sattui ensimmäisenä tapahtumapaikalle.

Humalassa horjuva nainen nyyhkytti autonsa vieressä ja poliisi lähestyi häntä varoen. Yksi naapureista kuvasi tapauksen videolle. Hämmästyttävää tapauksessa oli se, että neitokainen kieltäytyi aluksi uskomasta, että hänet oltiin pidättämässä.

Nainen oli ajautunut todelliseen liemeen, mutta silti hän kyseli viranomaiselta useaan otteeseen oliko hän pulassa. Poliisi kertoi naiselle tilanteen ja hän lopuksi hyväksyi sen. Onneksi kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, sillä humalainen kuskin toilailulla olisi voinut olla kohtalokkaat seuraukset.