Uutuuslaite sammuttaa kännykät ruokapöydän ympärillä

Digi Ruoka · Stara.fi

Nykyisin yhä useampi ihminen viettää tuntikausia päivässä tuijottaen kännykkäänsä. Jokaiselle elämän osa-alueelle tunkeutuneet älypuhelimet eivät kuitenkaan kuulu oikeisiin sosiaalisiin tilanteisiin, kuten esimerkiksi ruokapöytään. Tähän saakka niiden karsiminen on ollut vaikeaa, mutta ei ole enää.

Pepper Hacker
Pepper Hacker

Dolmio on tuonut Australiassa myyntiin Pepper Hacker -nimisen laitteen, jonka avulla isäntä tai emäntä voivat tehdä lähistöllä olevat matkapuhelimet tilapäisesti toimintakyvyttömiksi. Laite on piilotettu pippurimyllyyn, joten pahaa-aavistamaton kännykkänäppäilijä ei huomaa mistä ongelmat johtuvat.

Tuote on kehitetty yhteistyössä useiden markkinointitoimistojen kanssa. Sen käyttämiseksi hiljennettävissä kännyköissä tulee olla jo valmiina AirWatch-sovellus, jolla laitetta voidaan ohjata etänä.