Huumekuriirien emämoka: 15 miljoonan kokaiinit ruokakauppaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Berliinissä sijaitsevat Aldi-kauppaketjun myymälät ovat vastaanottaneet tilaamansa banaanilähetykset. Kuljetusauto toimitti hiljattain hedelmiä 14 toimipisteeseen ympäri Berliiniä. Laatikoita purkaessa hedelmien seasta löytyi yllätys.

Kaupan työntekijät löysivät banaanilaatikoista kokaiinipaketteja. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että kauppoihin on päätynyt yli 15 miljoonan euron edestä kokaiinia. Laatikoista löytyi yhteensä 386 kiloa huumeita, jotka poliisi takavarikoi.

Metro-lehden mukaan hämmentävintä tapauksessa on se, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Aldin Berliinissä sijaitseviin myymälöihin on lähetetty huumeita banaanilaatikoissa. Vuonna 2014 kauppoihin oli toimitettu vahingossa 140 kiloa kokaiinia banaanilaatikoissa.

Viranomaiset ovat kommentoineet tapausta ja todenneet, että logistiikassa on tapahtunut virhe ja ”väärät” banaanit on toimitettu kaupan osoitteisiin. Jossain päin maailmaa huumekauppiaat käyvät nyt todennäköisesti kuumana, sillä 15 miljoonan euron edestä huumeita on päätynyt poliisien haaviin huolimattoman virheen johdosta.