Bradley Cooper pokasi Irina Shaykin MET-jatkobileissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa järjestetyssä MET-gaalassa nähtiin jälleen tänä vuonna vakuuttava joukko suuria maailmantähtiä. Poptähti Rihanna oli tänä vuonna järjestänyt hulppeat jatkobileet gaalaan osallistuville ystävilleen. Jatkoilla nähtiinkin yllättävän paljon säpinää tähtien kesken.

Splash
Splash

PageSix-lehden mukaan näyttelijä Bradley Cooper ja huippumalli Irina Shayk nähtiin suutelemassa intohimoisesti. Juhlijoiden mukaan pari lähti bileistä samaan osoitteeseen, mutta välttelivät paparazzeja lähtiessään eikä heitä onnistuttu kuvaamaan yhdessä.

Sinkkuelämästä nauttivat tähtöset ovat molemmat vasta eronneet pitkäaikaisista suhteistaan. Irina Shayk seurusteli jalkapalloilija Cristiano Ronaldon kanssa viisi vuotta ja Bradley Cooper seurusteli malli Suki Waterhousen kanssa kaksi vuotta. Sinkkuuntuneet tähdet näyttivät löytäneen yhteisen sävelen jatkobileissä ja ilta oli jatkunut intohimoisissa merkeissä. Jää nähtäväksi roihahtaako heidän välilleen romanssi.

Beach Bunny
Beach Bunny
Kuva: Beach Bunny
Kuva: Beach Bunny