Floyd Mayweather hakkasi tyttöystävänsä – miljoonakorvauksia vaaditaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkeilijätähti Floyd Mayweatherillä on takanaan synkkä menneisyys. Vuonna 2010 mies syyllistyi rikokseen, joka järkytti maailmaa. Mies nimittäin pahoinpiteli tyttöystävänsä ja lastensa äidin Josie Harrisin. Harris ja Mayweather sovittelivat asian ja mies joutui lopulta istumaan vankilassa pahoinpitelystä vain kaksi kuukautta.

Monet uskoivat, että asia oli lopullisesti sovittu, mutta nyt pahoinpitelyyn liittyvät seikat ovat poikineet uuden haasteen. Mayweather nimittäin antoi virheellisiä tietoja tapauksesta haastattelussa, joka edelsi superottelua Pacquiaoa vastaan. Floyd puolusteli pahoinpitelyään sillä, että Josie Harris oli tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena.

Harris ei ottanut Floydin tekemää lausuntoa hyvällä ja haastoi miehen oikeuteen vaatien 20 miljoonan dollarin korvauksia. Miehen ei olisi kannattanut kommentoida aihetta, sillä tapaus on alkanut saada jälleen huomiota Yhdysvaltain mediassa.

Floyd Mayweather on yrittänyt peitellä parhaansa mukaan pahoinpitelytaustaansa. Mies muun muassa eväsi pääsyn superotteluun niiltä toimittajilta, jotka olivat uutisoineet hänen pahoinpitelystään ja siihen liittyvistä seikoista. Daily Mail -lehden arvion mukaan nyrkkeilijän sanomiset julkisuudessa tulevat hänelle todennäköisesti kalliiksi.