Mitä koira edellä sitä vauva perässä – lemmikki opetti ryömimään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit ovat usein suojelevaisia perheen pienimpiä kohtaan eivätkä malttaisi odottaa, että saavat heistä leikkikaverin. Kerroimme aiemmin hellyttävästä tapauksesta, kun kissa opetti lasta ottamaan tukea ja kävelemään taaperokärryn avulla näyttämällä esimerkkiä.

Nyt YouTube-videolla nähdään, miten perheen koira on halunnut nopeuttaa pikkuisen pääsemistä liikkeelle. Vauva makaa lattialla vatsallaan ja liikkuu pienellä alueella. Koira on ilmeisesti huomannut, että seuraava askel olisi ryömiminen ja yrittää opettaa vauvaa ryömimään.

Koira näyttää vauvalle söpösti esimerkkiä vetämällä itseään matolla etutassujensa avulla takajalat taaksepäin osoittaen. Näin hienon esimerkin ja opettajan avulla tämä vauva oppii varmasti ryömimään ihan tuossa tuokiossa.