Äiti antoi pojalleen opetuksen – poliisi lavasti pidätyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epätoivoinen perheenäiti Chiquita Hill oli huolestunut 10-vuotiaan poikansa tulevaisuudesta. Sean oli alkanut käyttäytyä huonosti ja ajatui jatkuvasti ongelmiin koulutovereidensa kanssa. Poika ei keskittynyt koulunkäyntiin ja myös opettajat olivat ilmaisseet huolensa pojasta.

Hill oli tehnyt kaikkensa, jotta hänen pojallaan olisi asiat hyvin ja hän olisi onnellinen. Äidin pahin pelko oli se, että poika liittyisi rikollisjengiin. Eräänä päivänä Chiquita keksi keinon, jolla hän saisi poikansa huomion. Hän soitti paikalliselle poliisiasemalle ja pyysi apua viranomaisilta.

Sean oli ihmeissään, kun poliisiauto kurvasi perheen pihaan. Kaksi poliisia koputtivat oveen ja kertoivat tulleensa pidättämään Seanin. Toinen poliiseista kertoi, että pojan keppostelut ja ilkivallan teot olivat tulleet tiensä päähän, sillä nuorukainen joutuisi vankilaan.

Pidätystilanne todella säikäytti pojan. Hän ymmärsi vihdoin tekojensa vakavuuden. Poliisit vapauttivat ”pidätetyn” sen jälkeen, kun he olivat neuvotelleet pojan kanssa autossa. Chiquita Hillin lavastettu pidätys oli onnistunut.

Metro-lehden mukaan Seanin käytös muuttui siitä hetkestä. Pojan opettajat ovat ilmoittaneet Chiquitalle, että pojan koulunkäynti on lähtenyt uuteen nousuun ja arvosanat ovat parantuneet. Vaikka perheenäidin teko oli dramaattinen, ei poika loukkaantunut tilanteessa. Epätoivoinen äiti oli tehnyt äärimmäisen teon opettaessaan poikaansa ja tällä kertaa se näytti tepsineen.