Rihannan iltapukua pilkataan: ”Omeletti vai pizza?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa järjestetyssä MET-gaalassa oli jälleen tänäkin vuonna maailman suurimmat tähdet edustettuina. Gaala on kuin suuri muotinäytös, sillä joka vuosi katseet kohdistuvat siihen, mitä tähdet pukevat ylleen tilaisuuteen.

Splash
Splash

Yksi gaalan näyttävimmistä asuista oli poptähti Rihannalla. Kaunottaren mahtipontiseen keltaiseen asuun kuului viitta, jossa oli suuri laahus. Pyöreä laahus on kiinnittänyt monien huomion ja sosiaalisessa mediassa käyttäjien mielikuvitus on alkanut laukata. Rihannan asua on nimittäin verrattu muun muassa omelettiin ja pizzaan.

Twitterissä on jaettu useita huvittavia kuvia Rihannan leningistä, jossa laahusta on tuunattu pizzamaiseen ulkomuotoon. Ilmeisesti gaalaa seuranneilla on ollut nälkä, sillä monet ovat nähneet poptähden asussa vain erilaisia ruokia. Laulajattaren gaala-asun on suunnitellut kiinalainen muotisuunnittelija Guo Pei.

Reddit
Reddit
Splash
Splash