Seksiä yleisellä paikalla – miehelle 15 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

40-vuotias Jose Caballero ja 20-vuotias Elissa Alvarez jäivät viime vuonna kiinni harrastettuaan seksiä kirkkaassa päivänvalossa Floridan Bradenton Beach -rannalla. Yksi silminnäkijä kuvasi parin itse teossa ja heidät tuomittiin oikeudessa videomateriaalin ja silminnäkijöiden lausuntojen perusteella maksimirangaistuksilla.

Pariskunnan kuhertelulla oli ollut paljon silminnäkijöitä, joiden mukana oli ollut myös yksi kolmevuotias lapsi. Tekoa pidettiin todella törkeänä, minkä vuoksi valamiehet tarvitsivat vain viidentoista minuutin tauon pohtiakseen päätöstään.

Miami Herald -uutisten mukaan Caballero on istunut aiemmin kahdeksan vuoden vankeustuomion huumausainerikoksesta. Caballeron vapautumisesta on alle kolme vuotta, minkä vuoksi mies tuomitaan tästä rikoksesta korkeimpaan mahdolliseen 15 vuoden vankeusrangaistukseen. Alvarezille koitetaan neuvotella lievempää tuomiota, koska hänellä ei ole aiempaa rikollistaustaa.