Ruotsin kuningas täytti vuosia – soittokunta soitti Swedish House Mafiaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa täytti huhtikuun lopulla 69 vuotta. Vaikka kuningasperheen suurista juhlista on kulunut jo muutama päivä, on netissä lähtenyt kertämään huvittava video kuninkaan syntymäpäiviltä. Armeijan soittokunta nimittäin viihdytti kansalaisia soittamalla Swedish House Mafian EDM-hitin.

Syntymäpäiville oli valittu kappale Don’t You Worry Child. Soittokunnan orkesteri onnistui musisoinnissaan erinomaisesti ja kappaleen kuunteleminen saa hymyn huulille. Maailmankuulu Swedish House Mafia on ruotsalaisista DJ-tähdistä koostuva kokoonpano, jonka menestys on ruotsalaisille ylpeyden aihe.

Niinpä Swedish House Mafian hittikappaleen valitseminen syntymäpäiväkappaleeksi ei ihmetytä. Ruotsin armeijan soittokunnalla on ollut usein tapana esittää ajankohtaisia hittikappaleita erilaisissa tapahtumissa ja kappalevalinta kuninkaan syntymäpäiville oli kuin kirsikka kakun päällä. Tätä musisointia kuunnellessa monella alkaa varmasti tanssijalka vipattaa.