Hupsista! Jalaton kilpailija voitti TV-visailusta juoksumaton

Viihdeuutiset · Annika Kela

Television visailuohjelmissa voittajat eivät aina ole täysin tyytyväisiä voittoihinsa. Nyt maailmankuulussa Mitä maksaa? -visailuohjelmassa nähtiin hämmentävä tilanne, kun lavalla olleelle kilpailijalle esiteltiin pääpalkinnot.

Jalaton stand up -koomikko Danielle Perez nimittäin osallistui kilpailuun ja sai pian huomata voittavansa jonkin hienon palkinnon. Yllätys olikin melkoinen, kun selvisi, että jalaton nainen sai palkinnoksi ehdolle oman juoksumaton. Voittaja tulee tuskin itse juoksumattoa käyttämään, mutta hän kiitti silti kohteliaasti.

Lisäksi hän sai vielä ehdolle kolmen hengen infrapunasaunan. Näistä Perez valitsi kotiinsa luonnollisesti saunan. Nainen totesi myöhemmin People-lehdelle tilanteen olleen hänestä hulvaton.